T-Tyre

T-Tyre autobanden online bestellen - Bandenbestellen.nl

T-Tyre autobanden

T-Tyre is een bandenmerk in het budgetsegment. De Britse bandenfabrikant produceert banden voor personenwagens, 4×4 voertuigen, SUV’s en bestelwagens, in de seizoenen zomer, winter en all season. T-Tyre biedt de bestuurder comfort, stabiliteit en veiligheid voor een uitstekend betaalbare prijs. De kwaliteit van de banden past eveneens bij de eisen en behoeften van de hedendaagse consument.

De slogan van T-Tyre luidt dan ook: “We take care of your friends and family”. Vanwege de robuuste uitstraling van de banden wordt de tekening van Mr. T – B.A. Baracus uit the A-Team – als logo gebruikt. De typeaanduidingen zijn echter minder fantasierijk: van ‘Two’ tot ‘Ten’ bij personenwagens. En bijvoorbeeld ‘Twenty Two’ om de SUV band te duiden.

T-Tyre banden voor alle seizoenen

T-Tyre heeft een groot aanbod in zomerbanden. Voor personenwagens is er de comfortabele Two; de Three en Six zijn typische high performance banden. T-Tyre gaat zelfs nóg een stapje sportiever met de ultra high performance Four en Ten. In het 4×4 / SUV segment is het aanbod vooralsnog beperkt tot alleen de twenty two, met haar speciale diepe groeven. En ook voor bestelwagens is er vooralsnog alleen de keuze voor de Twenty, geschikt voor een optimale stabiliteit tijdens het rijden met zwaardere belading.

De Thirty One en Thirty Two zijn winterbanden die geschikt zijn voor zowel personenwagens als 4×4 / SUV voertuigen. De banden bieden de benodigde tractie en grip op een bevroren wegdek, op een ondergrond bezaaid met verse of smeltende sneeuw en bij temperaturen onder de 7 graden Celcius. Voor bestelwagens en andere commerciële voertuigen heeft T-Tyre de Thirty ontwikkeld, waarbij comfort en rijstabiliteit belangrijke eigenschappen zijn.

T-Tyre heeft een all season band voor personenwagens, de T-Tyre Forty One. Het speciale rubberprofiel zorgt voor optimale prestaties, gedurende het hele jaar. The best of both worlds.

T-Tyre personenwagenbanden

De T-Tyre Two is een echte zomerse comfortband. De vier wijde langsgroeven zorgen voor een efficiënte waterafvoer en vermindering van het risico op aquaplaning. De doorlopende centrale rib en lamellen verbeteren de stabiliteit op rechte stukken. Het ontwerp en de samenstelling van de schouders ondersteunen het voertuig tijdens plotselinge manoeuvres en het snellere bochtenwerk. De schouders zorgen eveneens voor een evenredige slijtage van de band. Het afrolgeluid is minimaal.

De T-Tyre Three wordt gepromoot als high performance zomerband. Het asymmetrische ontwerp vergroot het contactvlak van de schouders en verbetert de grip tijdens het bochtenwerk. De silicasamenstelling van het loopvlak verbetert de tractie op nat wegdek; het speciale lamellenontwerp zorgt tevens voor meer acceleratie en remprestaties in alle omstandigheden. De wijde langsgroeven zorgen voor een efficiënte waterafvoer en verminderen de aquaplaning aanzienlijk.

Het asymmetrische loopvlakdesign van de T-Tyre Four ultra high performance zomerband resulteert in een hoge stabiliteit en een optimale besturing tijdens droge en natte omstandigheden. Door T-Tyre’s toevoeging van extra silica in het profiel is er sprake van een lagere rolweerstand en dus ook van extra duurzaamheid en lagere brandstof- en vervangingskosten.

De T-Tyre Six is ook een high performance zomerband van T-Tyre, ontworpen met verticaal wijde groeven om water af te voeren en het voertuig optimale stabiliteit te bieden. De stabiliteit wordt nog verder geoptimaliseerd door het blokontwerp. Het ontwerp zorgt tevens voor een lager afrolgeluid.

De T-Tyre Ten ultra high performance zomerband van T-Tyre is uitgerust met wijde langsgroeven die zorgen voor stabiliteit tijdens hoge snelheden. De brede schouders van de band bieden ook meer stabiliteit in de bochten en tijdens plotselinge stuurmanoeuvres. De laterale groeven zorgen ervoor dat water snel wordt afgevoerd, zodat de kans op aquaplaning wordt verminderd. Allemaal eigenschappen die je verwacht van een ultra high performance band.

T-Tyre heeft ook een personenwagenband voor alle seizoenen, de T-Tyre Forty One. De band biedt stabiliteit en prestaties tijdens alle weersomstandigheden. Het maakt niet uit of het sneeuwt, vriest of de temperatuur boven de 30 graden Celsius uitkomt, de T-Tyre Forty One blijft altijd presteren. Het profiel is ook dusdanig ontworpen dat het slijtageproces afremt en de band dus langer mee gaat.

De Thirty One van T-Tyre is een winterband geschikt voor zowel personenwagens als 4×4 / SUV’s. De winterbanden bieden een uitstekende stabiliteit op verse sneeuw, in smeltende sneeuw en op natte ondergrond. Het speciale ontwerp is erop gericht om overal de benodigde tractie te bieden en wegslippen tegen te gaan. T-Tyre gebruikt hiervoor een flexibeler rubber in de samenstelling van het profiel.

De Thirty Two van T-Tyre is een winterband geschikt voor zowel personenwagens als 4×4 / SUV’s. Deze moderne winterband zorgt voor stabiliteit en antislip op een bevroren ondergrond. Het verbeterde ontwerp zorgt voor een optimale rijbeleving en benodigde veiligheid in de wintermaanden.

T-Tyre 4X4 / SUV banden

De T-Tyre Twenty Two high performance zomerband voor 4×4 en SUV voertuigen biedt uitstekende prestaties. De speciale diepe groeven in het ontwerp van de Twenty Two ogen niet alleen robuust, ze vergroten tevens het contact met het asfalt en resulteren in een snellere waterafvoer. De groeven verkorten ook de remweg, op droog én nat wegdek.

De Thirty One van T-Tyre is een winterband geschikt voor zowel personenwagens als 4×4 / SUV’s. De winterbanden bieden een uitstekende stabiliteit op verse sneeuw, in smeltende sneeuw en op natte ondergrond. Het speciale ontwerp is erop gericht om overal de benodigde tractie te bieden en wegslippen tegen te gaan. T-Tyre gebruikt hiervoor een flexibeler rubber in de samenstelling van het profiel.

De Thirty Two van T-Tyre is een winterband geschikt voor zowel personenwagens als 4×4 / SUV’s. Deze moderne winterband zorgt voor stabiliteit en antislip op een bevroren ondergrond. Het verbeterde ontwerp zorgt voor een optimale rijbeleving en benodigde veiligheid in de wintermaanden.

T-Tyre bestelwagenbanden

De Twenty van T-Tyre is uitgerust met zigzaggroeven, die zorgen voor de benodigde tractie op een natte ondergrond, zelfs tijdens het rijden met een zware belading. De wijdere ribben zorgen voor een langere levensduur van deze zomerband. Stabiliteit, comfort en een korte remweg zijn de essentiële kenmerken van de Twenty.

Deze T-Tyre Forty all season band is geschikt voor bestelwagens en andere commerciële voertuigen. Het ontwerp biedt een verbeterde grip op sneeuw, in de modder en tijdens de gebruikelijke regenachtige dagen. Stabiliteit, een hoge kilometrage en duurzaamheid zijn de essentiële kenmerken van de T-Tyre Forty.

De allround winterband T-Tyre Thirty is geschikt voor bestelwagens en andere commerciële voertuigen. T-Tyre heeft de veiligheid hoog in het vaandel staan bij dit ontwerp. Het profiel is geschikt voor rijden op sneeuw, in modder en op natte ondergrond. De combinatie van een langere levensduur, veel comfort en rijstabiliteit maken de Thirty tot een geschikte aanschaf.