Over ons

Online banden bestellen - Bandenbestellen.nl

De VACO-specialist monteert uw online aangeschafte autobanden

Met Bandenbestellen.nl combineert u de online aanschaf van uw set autobanden met de zekerheid en garantie van een vakkundige montage, via een door u geselecteerde en erkende VACO-specialist.

Online aanschaf gecombineerd met een vakkundige montage in uw regio

Bandenbestellen.nl werkt uitsluitend samen met erkende VACO-montagepartners door heel Nederland. Hiermee zetten we duidelijk in op de kwaliteit en het vakmanschap van de montage van uw banden. U bestelt de autobanden met bewezen kwaliteit via onze webshop, waarna u vervolgens de dichtstbijzijnde VACO-gecertificeerde specialist in uw regio selecteert voor montage. De banden worden daar door ons afgeleverd en gemonteerd op de door u gekozen datum en tijdstip.

Bestel hier uw autobanden via Bandenbestellen.nl.
Vindt hier uw dichtstbijzijnde VACO bandenspecialist.

VACO als onafhankelijke belangenbehartiger

VACO is een onafhankelijke bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. De branchevereniging is bekend door campagnes als de Bandenwisselweken en Doe de Bandencheck. De Vereniging VACO behartigt de belangen van honderden banden- en wielenbedrijven uit de gehele bedrijfskolom. De leden van VACO zijn ingedeeld in diverse sectoren, waaronder bandenservice, bandeninzameling, -vernieuwing en -verwerking en wielen.

Waarom werkt Bandenbestellen.nl samen met VACO?

Bandenbestellen.nl werkt louter samen met gecertificeerde VACO-bandenspecialisten. Veiligheid en kwaliteit staat bij ons voorop. We willen niet dat de verkeersveiligheid in gevaar komt wanneer er slechte kwaliteit banden worden verkocht of verkeerd onder de auto worden gemonteerd. U kunt als eindgebruiker via internet goedkoop banden bestellen. Echter, vaak laat de service richting de klant te wensen over. Bij Bandenbestellen.nl werken we op dat gebied alleen samen met VACO-bandenspecialisten, waardoor u verzekerd bent van 100% garantie en een veilige afwikkeling. De kwaliteit van de specialisten wordt gewaarborgd door het VACO-kwaliteitskeurmerk.

Het VACO-kwaliteitskeurmerk

U herkent de VACO-specialist door het keurmerk ‘VACO Erkend’ aan de gevel van het pand. Het kwaliteitskeurmerk mag alleen worden gevoerd na een uitgebreide kwaliteitscontrole door de vereniging VACO en biedt u de garantie dat het bedrijf werkt volgens strenge kwaliteitseisen.

Wat kunt u nog meer van de VACO-specialist verwachten?

U kunt bij de VACO-vestigingen terecht voor het monteren, wisselen, balanceren, uitlijnen en het onderhouden van uw autobanden en wielen. VACO staat voor de kernwaarden herkenbaarheid, kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierdoor zijn de VACO-montagepartners voor Bandenbestellen.nl betrouwbare partners en bieden wij u 100% garantie op een vakkundige montage.

Bestel hier uw autobanden via Bandenbestellen.nl.
Vindt hier uw dichtstbijzijnde VACO bandenspecialist.

De voordelen van een erkende VACO-bandenspecialist

    • Vakmanschap, kwaliteit en service
    • Partners met VACO-keurmerk
    • 100% fabrieksgarantie
    • Banden met bewezen kwaliteit
VACO erkend - Bandenbestellen.nl