Over ons

Online banden bestellen - Bandenbestellen.nl

De bandenspecialist monteert uw online aangeschafte autobanden

Met Bandenbestellen.nl combineert u de online aanschaf van uw set autobanden met de zekerheid en garantie van een vakkundige montage, via een door u geselecteerde en erkende bandenspecialist.

Online aanschaf gecombineerd met een vakkundige montage in uw regio

Bandenbestellen.nl werkt uitsluitend samen met erkende montagepartners door heel Nederland. Hiermee zetten we duidelijk in op de kwaliteit en het vakmanschap van de montage van uw banden. U bestelt de autobanden met bewezen kwaliteit via onze webshop, waarna u vervolgens de dichtstbijzijnde gecertificeerde specialist in uw regio selecteert voor montage. De banden worden daar door ons afgeleverd en gemonteerd op de door u gekozen datum en tijdstip.

VACO en Bovag als onafhankelijke belangenbehartiger

VACO en Bovag zijn onafhankelijke bedrijfstakorganisaties voor de banden- en wielenbranche in Nederland. De VACO is bekend door campagnes als de Bandenwisselweken en Doe de Bandencheck. De Vereniging VACO behartigt de belangen van honderden banden- en wielenbedrijven uit de gehele bedrijfskolom. De leden van VACO zijn ingedeeld in diverse sectoren, waaronder bandenservice, bandeninzameling, -vernieuwing en -verwerking en wielen.

Bovag is een brancheorganisatie die zich met mobiliteit bezig houdt. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, klassiekers, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, autopoetsen, verkeersopleidingen, schadeherstelbedrijven en tankstations zijn welkom als lid.

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Garantiefonds Rijscholen, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Waarom werkt Bandenbestellen.nl samen met VACO en Bovag?

Bandenbestellen.nl werkt louter samen met gecertificeerde bandenspecialisten. Veiligheid en kwaliteit staat bij ons voorop. We willen niet dat de verkeersveiligheid in gevaar komt wanneer er slechte kwaliteit banden worden verkocht of verkeerd onder de auto worden gemonteerd. U kunt als eindgebruiker via internet goedkoop banden bestellen. Echter, vaak laat de service richting de klant te wensen over. Bij Bandenbestellen.nl werken we op dat gebied alleen samen met VACO en Bovag-bandenspecialisten, waardoor u verzekerd bent van 100% garantie en een veilige afwikkeling. De kwaliteit van de specialisten wordt gewaarborgd door het VACO- of Bovag kwaliteitskeurmerk.

VACO-erkend / Bovag gecertificeerd

U herkent de VACO-specialist door het keurmerk ‘VACO Erkend’ aan de gevel van het pand. Het kwaliteitskeurmerk mag alleen worden gevoerd na een uitgebreide kwaliteitscontrole door de vereniging VACO en biedt u de garantie dat het bedrijf werkt volgens strenge kwaliteitseisen.

Ook Bovag heeft een keurmerk. Dit kan zijn door een vermelding dat het bedrijf gecertificeerd is of met garantie. Ook Bovag bandenspecialisten zijn uitgebreid gecontroleerd op verschillende onderdelen.

Wat kunt u nog meer van de onze specialisten verwachten?

U kunt bij de montagepartners terecht voor het monteren, wisselen, balanceren, uitlijnen en het onderhouden van uw autobanden en wielen. Onze partners staan voor de kernwaarden herkenbaarheid, kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierdoor zijn de de montagepartners voor Bandenbestellen.nl betrouwbare partners en bieden wij u 100% garantie op een vakkundige montage.

De voordelen van onze partners

    • Vakmanschap, kwaliteit en service
    • Partners met keurmerk
    • 100% fabrieksgarantie
    • Banden met bewezen kwaliteit
VACO erkend - Bandenbestellen.nl
Bovag gecertificeerd - Bandenbestellen.nl