Montage

Online banden bestellen - Bandenbestellen.nl

Uw banden (laten) monteren

Bij Bandenbestellen.nl kunt u ervoor kiezen om uw banden te laten monteren door een van onze partners of zelf te (laten) monteren. Wanneer u op de productpagina van de band kijkt kunt u voor de volgende 2 opties kiezen:

Zelf monteren

Wanneer u de banden zelf wil (laten) monteren kiest u voor deze optie. Wij leveren de banden dan bij u thuis af of op een ander afleveradres. In de winkelwagen vult u uw factuurgegevens in en de banden worden bij u thuis geleverd of u selecteert “Verzenden naar een ander adres” en de banden worden op het door u ingevoerde adres afgeleverd.

Laten monteren

Wanneer u de banden wil laten monteren door een van onze partners kiest u voor deze optie. Wanneer u deze optie selecteert zullen er een aantal opties zichtbaar worden die u naar keuze kunt aanvinken:

 • Stikstof
 • Bandenopslag
 • Uitlijnen

Zorg ervoor dat u alle opties selecteert die u wilt hebben. Wanneer u iets bent vergeten moet u het bij onze partner tijdens uw afspraak aangeven en vaak zijn de kosten dan hoger dan dat ze op Bandenbestellen.nl zijn!

Omdat u heeft gekozen voor laten monteren moet u op de betaalpagina eerst een dealer selecteren. Via het zoekveld kunt u d.m.v. uw postcode in te vullen een montagepartner bij u in de buurt zoeken. Vervolgens selecteert u een datum en welk tijdstip u de banden wil laten monteren. De banden zullen worden geleverd bij de door u gekozen montagepartner. U dient dan op het geselecteerde tijdstip aanwezig te zijn bij de montagepartner die vervolgens uw banden gaat monteren.

De voordelen van onze partners

  • Vakmanschap, kwaliteit en service
  • Partners met keurmerk
  • 100% fabrieksgarantie
  • Banden met bewezen kwaliteit
VACO erkend - Bandenbestellen.nl
Bovag gecertificeerd - Bandenbestellen.nl